Vår strävan är att ge dig som kund bästa tänkbara service
beträffande belysningsteknisk rådgivning och projektering.

Våra projektörer är mycket kunniga och har mångårig erfarenhet av belysningsprojekteringar både inom- och utomhus samt hjälper gärna våra kunder med ljusberäkningar och visualiseringar.

 

Information med anledning av Covid-19
I första hand tänker vi på alla de som är drabbade av detta otäcka virus och all den tragedi som följer av detta. Vi inom Nokalux följer rekommendationerna och försöker med bästa förmåga att minska spridningen och ta hand om vår egen hälsa.

Produktion och våra leveranser sker inom ca 5 arbetsdagar. Våra armaturer tillverkas i Töcksfors och vi har hittills inte haft några driftstörningar. Vi använder europeiska underleverantörer till 95% 
och har inte upplevt några större problem än så länge. Vi har stor kapacitet i fabriken nu och kan hjälpa till med ännu snabbare leveranser om ni har akuta behov.

All vår personal är igång och arbetar men många utgår från sina hem just nu och antal besök blir naturligtvis väldigt begränsade. Vi hjälper er som vanligt med ljusberäkningar samt förslag på lösningar för era projekt. Vi försöker hitta nya arbetssätt och vi väljer att hålla många online möten istället för fysiska möten i dessa dagar.
Hoppas ni mår väl och sköt om er!

 

Vi erbjuder digitala presentationer

Vi på Nokalux följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer avseende Covid-19 och erbjuder nu genomgång via telefon eller videosamtal. Kontakta din lokala säljare för en produktgenomgång via Teams, Skype, Facetime eller telefon. Varmt välkommen att kontakta oss.

Kundsupport & kontakt

För offert kontakta oss på e-post:
nokalux@nokalux.se

För order kontakta oss på e-post:
order@nokalux.se

Växel: 0573-296 50

Kundsupport: Taina Lindell 0573-29652
Kundsupport:
Anna Olofsson 0573-29658

Sociala medier

Här under hittar ni länkar till våra social medier:

facebook icon

linkedin icon

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Få senaste uppdateringarna från oss och håll er ajour med vår verksamhet!
Tryck på knappen nedan och fyll i formuläret:

nyhetsbrev btn