Vår strävan är att ge dig som kund bästa tänkbara service
beträffande belysningsteknisk rådgivning och projektering.

Våra projektörer är mycket kunniga och har mångårig erfarenhet av belysningsprojekteringar både inom- och utomhus samt hjälper gärna våra kunder med ljusberäkningar och visualiseringar.

Nokalux har för närvarande 1 ledig tjänst

Nokalux: Vi utvecklar och producerar belysningsarmaturer för den professionella marknaden i hela Norden. Med egen produktionsanläggning i Töcksfors har vi kontroll över hela produktionskedjan och kan vara mycket flexibla. Vi är idag knappt 80 anställda och omsätter ca 170 miljoner kr. Vi samarbetar med de ledande elgrossisterna i Sverige. Vi har haft en mycket fin utveckling de senaste åren och vill ytterligare förstärka denna utveckling, förhoppningsvis tillsammans med dig!

 • NOKALUX söker BLIVANDE REGIONCHEF

  Nokalux, med produktion i Töcksfors, växer stadigt och söker nu en Blivande Regionchef gentemot föreskrivande led, med Stockholm och Mälardalen som distrikt. Nokalux, som är kända för sina snabba leveranser och smarta kundlösningar, kommer nu bygga upp en helt ny division i företaget, där din roll blir avgörande för den fortsatta utvecklingen. Har du ett brinnande intresse för belysning och försäljning samt är redo för utmaningen att bygga upp ett nytt affärsområde, då kan detta vara något för dig!

  Arbetsbeskrivning: Personen vi söker kommer att bygga upp affärsområdet Föreskrivande led, där tyngden ligger i att skapa långsiktiga relationer med föreskrivande led och konsulter. Du kommer besöka både nya och befintliga kunder och informera om våra produkter och tjänster. Produktutvecklingen går i ett mycket högt tempo nu och vår LED andelen av omsättning närmar sig 90 %. Så det är mycket nyheter att informera om. Arbetet innebär att du är på mycket kundbesök med utgångspunkt ifrån vårt kontor i Bromma.

  Dina egenskaper: För att lyckas i denna roll är det viktigt att du har ett brett kontaktnät av konsulter i Stockholmsregionen samt bra kunskap inom belysningsteknik. Du kan se dig själv i en mer ledande roll inom en snar framtid och är en drivande och självgående person. Belysning och försäljning ligger dig varmt om hjärtat. Körkort är ett krav.

  Vi erbjuder: En intressant och utvecklande roll, en marknadsmässig fast lön och tjänstebil. Vi är ett sammansvetsat gäng och vi hoppas att du kan bli vår nya lagkamrat! I denna rekrytering samarbetar vi med Renegade Rekrytering. Eventuella frågor besvaras av Rekryteringskonsult Moa Ekerhed på 0709-955668.

  Varmt välkommen med din ansökan!
  Ansökan sker via nedan länk
  Ansökan
 
 

Kundsupport & kontakt

För offert kontakta oss på e-post:
nokalux@nokalux.se

För order kontakta oss på e-post:
order@nokalux.se

Växel: 0573-296 50

Kundsupport: Taina Lindell 0573-29652
Kundsupport:
Anna Olofsson 0573-29658

 

Sociala medier

Här under hittar ni länkar till våra social medier:

facebook icon

linkedin icon

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Få senaste uppdateringarna från oss och håll er ajour med vår verksamhet!
Tryck på knappen nedan och fyll i formuläret:

nyhetsbrev btn