Vår strävan är att ge dig som kund bästa tänkbara service
beträffande belysningsteknisk rådgivning och projektering.

Våra projektörer är mycket kunniga och har mångårig erfarenhet av belysningsprojekteringar både inom- och utomhus samt hjälper gärna våra kunder med ljusberäkningar och visualiseringar.

Biografen i Filipstad

Projektet på Biografen i Filipstad

Filipstads Bio hade 300W glödlampor av den gamla sorten, de var stora och otympliga vilket gjorde det svårt att byta ut dem. Dessutom drog de mycket energi. När Filipstads kommun skulle bygga om salongen satsade man på en modern, energisnål ljussättning i linje med sina miljömål.

En upphandling gjordes och uppdraget gick till Brattströms El i Storfors. Ulf Brattström kontaktade i sin tur tre olika företag för att hitta den bästa armaturlösningen i samråd med Filipstads kommun. Valet föll på Nokalux och Ingrid Larsson.

-Vi fastnade för deras lösning eftersom de hade en bra produkt och ett bra pris. Hon gav snabbt ett belysningsförslag och en offert, dessutom fick vi ett bra stöd av Ingrid igenom hela processen.

Lösningen för biosalongen blev armaturen NEMO 7 LED-TD 2000/830 med blank reflektor. Ingrid gjorde en ljusberäkning och ritade in armaturen för att få bästa ljussättning.

-Den speciella miljön i biosalongen med högt i tak och sluttande golv kräver en kraftig men flexibel ljuskälla som fungerar både vid städning samt dimrad när biopubliken kommer.

-Vi diskuterade olika varianter och var ense om att det var bästa lösningen, säger Ulf. LED är lätt att styra och med sin låga energiåtgång samt långa hållbarhet var det bästa alternativet ur miljösynpunkt. Vi valde en armatur med ett varmare ljus 830, men med blanka reflektorer som sprider ljuset bättre.

Säljare i projektet

Kontaktinformation
Ingrid Larsson
Tel. Tel. 0708-31 97 77
E-post. ingrid.larsson@nokalux.se

Bio filipstad01
Bio filipstad02
Bio filipstad03
Bio filipstad04


Produkter som användes i projektet

Kundsupport & kontakt

För offert kontakta oss på e-post:
nokalux@nokalux.se

För order kontakta oss på e-post:
order@nokalux.se

Växel: 0573-296 50

Kundsupport: Taina Lindell 0573-29652
Kundsupport:
Anna Olofsson 0573-29658

Sociala medier

Här under hittar ni länkar till våra social medier:

facebook icon

linkedin icon

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Få senaste uppdateringarna från oss och håll er ajour med vår verksamhet!
Tryck på knappen nedan och fyll i formuläret:

nyhetsbrev btn