Armaturer med TD-Dali driftdon

(Dessa armaturer är levererad med ett kombidon för både Touchdim och Dali-funktion.)

Denna armatur är levererad med ett kombidon för både Touchdim och Dali-funktion. Önskar man att reglera med återfjädrande tryckknapp (Impulstryckknapp) så byglar man nollan mot D1 i plint. Max 25 stycken HF-don på samma styrning. Tändtråden skall ha samma fas som armaturen matas med. Denna kopplas in på D2 i plint. Om armaturerna kommer i otakt, håll in tryckknappen i 10 sek, för att synkronisera armaturerna till 50 procents ljusnivå. Skriv ut kopplingsschemat för TD-Dali här.


Armatur med TDC-Dali driftdon

Denna armatur är levererad med ett kombidon för både Touchdim, Dali samt korridor-funktion. Önskar man att reglera med återfjädrande tryckknapp (Impulstryckknapp) så byglar man nollan mot D1 i plint. Max 25 stycken HF-don på samma styrning. Tändtråden skall ha samma fas som armaturen matas med. Denna kopplas in på D2 i plint. Om armaturerna kommer i otakt, håll in tryckknappen i 10 sek, för att synkronisera armaturerna till 50 procents ljusnivå. Skriv ut kopplingsschemat för TDC-Dali här.


Armatur med TD-Dali driftdon INLED 6.6

Denna armatur är levererad med ett kombidon för både Touchdim och Dali-funktion. Önskar man att reglera med återfjädrande tryckknapp (Impulstryckknapp) så byglar man nollan mot D1 i plint. Max 25 stycken HF-don på samma styrning. Tändtråden skall ha samma fas som armaturen matas med. Denna kopplas in på D2 i plint. Om armaturerna kommer i otakt, håll in tryckknappen i 10 sek, för att synkronisera armaturerna till 50 procents ljusnivå. Skriv ut kopplingsschemat för TD-Dali INLED 6.6 här.


ActiLume

ActiLume är ett styrsystem från Philips baserat på DALI-protokollet. Systemet består av en sensor och en kontrollenhet. Sensorn har tre olika delar; detektor för närvarostyrning, sensor för dagsljusreglering samt IR-mottagare om man vill använda fjärrkontroll. ActiLume erbjuder maximal komfort och energibesparingar på upp till 75 %. Den stora energibesparingspotentialen Ger en möjlighet till snabb återbetalning på investeringen. Skriv ut kopplingsschemat för Actilume här.

 

Logga in