LAGER - REXEL SVERIGE AB


Rexel Sverige AB ville montera belysning i sitt nya centrallager. Kravet från Rexel var att det skulle vara energieffektiva armaturer av ett känt fabrikat samt att de ville använda sig av LED.

Här valde man sedan den armatur och samarbetspartnern man kände sig bekväm med, vilket blev armaturen ID 40 LED och Nokalux.

Läs mer


BYGGMAX KALL LAGER

Storel samt installatör Hallabro EL Växjö, Joakim Nilsson tog kontakt med Nokalux säljare Thomas Fagerlund. Därefter presenterades ett förslag på lösning för byggmax.

Byggmax i Växjö hade ett behov av utökning av butiksyta och valde där ID40 LED 9000lm. Samtidigt ville man öka belysningsstyrkan på kallagret där biltrafik förekommer. Lagergångarna har en bredd på 8m och det är 7m högt i tak.

Läs mer


ALFAPAC LAGER

Alfapac har funnits i Åsbro sedan starten 1969. Genom åren har de vuxit till en av de större producenterna av plastemballage i Sverige.

Armaturer som levererades till Alfapac var 75 stycken ID 40 LED-TDC 9000lm med ljusfärg 830 Medelstrålande och 52 stycken ID 40 LED-TDC 9000lm med ljusfärg 830 Bredstrålande.

Installatör: CBF Elektriska i Åsbro, Gustav Jansson.

Läs mer


Logga in