INFORMATION MED ANLEDNING AV COVID-19

I första hand tänker vi på alla de som är drabbade av detta otäcka virus och all den tragedi som följer av detta. Vi inom Nokalux följer rekommendationerna och försöker med bästa förmåga att minska spridningen och ta hand om vår egen hälsa.

All vår personal är igång och arbetar. Vi hjälper er som vanligt med ljusberäkningar samt förslag på lösningar för era projekt. Vårt fokus är att upprätthålla full service och leveranser till våra kunder. Våra fabriker i Töcksfors är i full drift och vi har haft väldigt lite driftstörningar.

Vi försöker hitta nya arbetssätt och vi väljer att hålla många online möten istället för fysiska möten. Vi studerar noggrant utvecklingen på våra marknader och följer beslut och rekommendationer från myndigheter och förebygger löpande åtgärder vid ev. förändrade förutsättningar i vårt samhälle.
VI ERBJUDER DIGITALA PRESENTATIONER

Vi på Nokalux följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer avseende Covid-19 och erbjuder nu genomgång via telefon eller videosamtal. Kontakta din lokala säljare för en produktgenomgång via Teams, Skype, Facetime eller telefon. Varmt välkommen att kontakta oss.


Logga in