BELYSNINGSLÖSNING FÖR LAMMPRODUKTION I BORLÄNGE

KRAV-Certifierad Lammproduktion Nyby Gård med nuvarande antal 450 tackor, inklusive lamm cirka 630 stycken.

Tomas Pietiläinen på Storel i Borlänge fick i uppdrag av Elinstallatören Magnus Hagberg Elektrikern i Dalarna att se över belysningen för projektet.

Ägarna Therese Håkansson och Peter Andersson ville göra en nysatsning på lammproduktion i Borlänge och Magnus Hagberg vände sig till Nokalux säljare Ingrid Larsson för belysningslösningen. Uppdraget ställde krav på belysning som är funktionell, energisnål med ny teknik och miljötänk, ett tankesätt som gick som en röd tråd genom hela satsningen på projektet. Här ville man ha både LED belysning och automatisk utfodring till sina djur.

Ingrid Larsson gjorde ljusberäkningar för fårstallet och Nokalux levererade 55 stycken armaturer av ID65 LED i början på Mars 2018. Magnus Hagberg är mycket nöjd med armaturerna "De var lätta att installera och med bra kopplingsplintar" Alla inblandade i projektet och slutkund är mycket nöjda med resultatet.

Eftersom dom är Krav-certifierade och har ett miljötänk så blev de också mycket nöjda när de fick höra att armaturerna tillverkas i Sverige.


Säljare i projektet
Kontaktinformation
Ingrid Larsson
Tel.  019-2771262
E-post. ingrid.larsson@nokalux.se

PRODUKTER SOM ANVÄNDES I PROJEKTET

Logga in