LJUS TILL ENTRÉ I STOCKHOLM

BYGGNADEN HAR EN stor glasentré där det har varit bekymmer med stark värme under sommarhalvåret. Genom att byta den äldre belysningen av metallhalogen och lysrör till led-­armaturer bidrog man till en sänkning av temperaturen och fick samtidigt en lägre energiförbrukning.

– Den nya LED-armaturen skulle passa in i de mått och upphöjningar där lysrörsarmaturerna tidigare suttit. Samtidigt skulle vi ha downlights som skulle anpassas till befintliga hål.

Den enda leverantör som klarade av att göra dessa anpassningar och samtidigt få tillräckligt ljus ända ned till golvet var Nokalux, berättar Peter Steenberg, projektledare och delägare i Stockholms El-Byggen AB, som hade totalentreprenaden mot fastighetsägaren. Leveransen gick dock via grossist.

REAKTIONERNA HAR VARIT mycket positiva. Entrén ser välkomnande ut och temperaturen är några grader svalare och skönare även under soliga sommardagar. Stockholms El-Byggen har sedan tidigare goda erfarenheter av att samarbeta med Nokalux.

– En av Nokalux främsta styrkor är att de har egen produktion i Sverige, med stora möjligheter att göra anpassningar med kort varsel och tillverka specialanpassade, kundspecifika variationer av sina standardarmaturer. Trots det har de korta leveranstider, hög kvalitet och priserna ligger på samma nivå som hos andra leverantörer. De är mycket bra inom sitt segment, menar Peter Steenberg.

STOCKHOLMS EL-BYGGEN GRUNDADES 1969 och har cirka 30 anställda. De utför elinstallationer, service och jour inom kontorsfastigheter, kommersiella lokaler, industrier och bostäder. – Samtidigt som vi är en komplett leverantör och erbjuder totallösningar från projektering till färdig anläggning inom kraft, belysning, och tele/data, så månar vi om vår familjära anda och vi är alltid måna om att kunden skall bli nöjd, berättar Peter Steenberg.Säljare i projektet
Kontaktinformation
Leif Nordqvist
Tel. 08-52524312
E-post.  leif.nordqvist@nokalux.se

Logga in