PROJEKTET PÅ SYNSAM I ÖRNSKÖLDSVIK

På Synsam har de sedan 1968 arbetat för att hjälpa alla i vårt land till ett bättre seende och utseende. Det året gick ledande fristående optiker från hela landet samman under gemensamt namn.

Idag består Synsam av drygt 195 butiker i Sverige och 500 i Norden. De äldsta butikerna har över hundra års erfarenhet och kunskap i ryggen.

Projektledare Pär Sjölund på TF Service i Örnsköldsvik kontaktade Mikael Flemin på Nokalux som tog fram belysningsförslag för projektet, Pär och Mikael har haft ett långt och bra samarbete genom åren. Mikael var också den som projekterade butiken första gången men nu ville kund byta ut lysrören mot LED och ett av kraven var mer ljus än tidigare.

Man valde ljusfärgen 840 då den ger ett lite kallare ljus och det är dit trenden går i butikerna samt gjorde man valet av armaturerna InLED OPR, Vega, Nemo 7 LED och Alt LED.

Butiken stod klar april 2018, och totalt levererades 22st InLED OPR, 17st Nemo 7 LED 3000lm, 4st Vega, 13st Alt LED 3000lm. Slutkund är mycket nöjd med resultatet.

Grossist i projektet var Ahlsell.Säljare i projektet
Kontaktinformation
Mikael Flemin
Tel. 0660-281919
E-post. mikael.flemin@nokalux.se

PRODUKTER SOM ANVÄNDES I PROJEKTET

InLED 6.6 OPR 830
Vega
Logga in